Märkt var det här

Äntligen har dom kommit! I ett litet vitt kuvert utan några snören låg dessa...... tre hundra raringarna. Ja så här tätt sammanpressade ser dom ju inte mycket ut för världen men...vid en närmare betraktelse så kan jag inte annat än känna mig nöjd, riktigt nöjd. För att inte tala om hur härligt det kommer att bli att fästa dom på mina alster.Är det sånt här som kallas för märkesprylar??

Höres
Anita
1 Vanja:

skriven

Snygga!

2 Linnea:

skriven

Blev ju jättebra!

3 Anonym:

skriven

Bästa sortens märkesprylar!

4 Ulla Strindell:

skriven

Så fint och så himla duktig du är. Måste få se dina alster på riktigt nån gång.Säljer du på marknader o dyl. eller på beställning.

5 Anonym:

skriven

Mycket snygga. Får jag fråga var du har fått dem gjorda någonstans?

Ha en bra dag hälsar Meta

6 Hanne:

skriven

Jag blir jätteinspirerad av din blogg. Precis så tänker jag också och älskar att återanvända eller omskapa. Tack för idén med trälim och klarlack, jag har länge funderat på hur man skulle kunna göra. Den här metoden ska jag helt klart testa. Lampan är också fin, visst är det spännande hur huvudet genast sätter igång och funderar när man har fått något som var annorlunda än man tänkte - och väntar man bara lite tålmodigt så dyker det upp ett projekt där syntettrikå kan användas ... . Spännande.

7 Anita:

skriven

Tack för alla komentarer och glada tillrop :)Ulla: Mina alster kanske kommer med på någon marknad, ev i Stensele om dom tänker ha någon adventsmarknad i år, sen blir det ju lite beställningar eller att någon vill ha nåt jag visat på bloggen.Meta: Banden har jag beställt på minanamnband.se, enkelt och smidigtHanne: roligt att jag kan inspirera, känns så bra att leda in andra på återbrukarnas väg :) Ska genast kika in hos dig och låta mig bli inspirerad, kanske startas någon ny kreativ process...

8 Isabelle:

skriven

Kolla gärna in min sminkvideo hihi vem vill inte se den liksom ;)

ALLA VILL SMINKA SIG SOM MIG :D

http://www.videofy.me/v/280357

9 Chatarina:

skriven

Supergillar din blogg jag med :)

Namnbanden var jätte fina. Blir pricket över i:et!

10 Petra:

skriven

Fina!! Visst känns det alltid lite extra kul att sy på sina egna ettiketter. :-)

11 Sanna:

skriven

Åhh va mycket fint du skapar!! Älskar återbruk! =)

Kommentera här: