Quick fix

När man som nu, ska vara lite längre i stugan så är nog just den här söndagen den bästa dagen. Varfördå kanske nån undrar.. jo nu packar gäster och stuggrannar för att åka hem men vi kan bara luta oss tillbaks i förvissan om att vi har en hel vecka kvar - lovely.
 
Då vi ställde till med godaste utelunchen, souvaspanna, innan sonen och hans familj skulle åka hem tänkte vi att en ungspannkaka på gårdagens mjölk får räcka till middag.
 
Där jag stod och rörde ihop smeten insåg jag att det vore bra att ompaketera vetemjölet så att eventuell "mjölskorv" inte får hela skaffgeriet som spelfält. Är man i stugan så gäller Kajsa Vargs ordspråk "man tager vad man haver" i betydligt större utsträckning än annars.
 
Så vad haver man då.. jo en uräten pepparkaksburk i plast som tillsammans med mjölförpackningen fyller de önskemål man kan ha om en bra skafferiförvaring..
 
 
..en tät burk, information om vad den innehåller och bäst-före-datum. Det sistnämnda är väl än viktigare just i stugan då det periodvis kan gå långa perioder när ingen nyttjar skafferiet och dess innehåll.
 
Höres
Anita
 
 
 
1 Emilia:

skriven

Smart och smart och fint med virkat till grytlocksknoppen! Och underbar barnkappa!

2 Mia:

skriven

Enkla lösningar är oftast de bästa. Ser ju ut som burken är gjort för att vara mjölburk.

Svar: Eller hur!? Den rymde precis ett kilospaket.
Anita Stenmark

3 Linda:

skriven

Enkla lösningar är oftast de bästa, varför krångla till det.
Låter som ni har en härlig vecka framför er, njut av den. =)
Kram Linda

4 VisaLiza:

skriven

Härligt med lite tid borta. Smart idé med burken. När vi hade huset i Hult som fritidshus var prio ett alltid att hålla mussäkert i skafferiet. Ibland kunde de små rackarna ta sig igenom nästan allt till min förvåning! Liza

Kommentera här: