Farmors flicka..

..var inte helt återställd från sin förkylning så jag fick rodda om min dag och istället vara hemma med henne och mysa. Det blev lite sagor, halsbandstillverkning och tecknade film och under det sistnämnda hann jag göra klar hennes uggelmössa..
 
 
Jag har ju gjort en tidigare, en turkos i lite mindre modell, och då jag la upp den på bloggen kunde jag inte för mitt liv komma på vart jag hittat mönstret men härom dagen när jag klickade mig runt olika sidor jag brukar besöka så sprang jag på den igen, det är "Kungen & Majkis" som delat med sig och den som är sugen kan klicka här.
 
Omroddningen av dagen har inneburit att jag varit på jobbet ikväll men med lite självövertalning så har jag hunnit med att sy klart barnjeansen sen jag kom hem..
 
 
Det där med nio sömmar jag påstod skulle krävas för att få ihop dom visade sig inte stämma riktigt eftersom jag klämde dit lite stickningar men det går ändå riktigt fort att sy en sådan här modell. Skiljers sig en hel del mot mina övriga jeansprojekt.
 
Höres
Anita
 
 
 
1 lopplisa:

skriven

Fin mössa! Undrar bara om man blir klok av att bära den? Finfin bralla!! Stickningarna blev verkligen pricket över I:et! Vad mysigt ni verkar ha haft det!

2 Linda:

skriven

Visst är ugglemössorna ursöta, funderar på att göra en till min lilla tjej nu till våren.
=)

3 Emilia:

skriven

Mysig ugglemössa och fina byxor!

4 EmiliaR:

skriven

Hej! Syr du jeans på beställning? :)

Svar: Tyvärr räcker inte tiden till att sy på beställning.
Anita Stenmark

Kommentera här: