Heja Norge ni är bäst!!

Det är bara att ta av sig hatten för dessa norrhen och deras makalösa framfart i skidspåren då dom i "Ski the tour" kammade hem fem medaljer av sex möjliga.
 
På tal om vårt västra grannland så vill jag dela med mig av två superfina sidor som drivs av norske jenter. Den första är "For ever love" där Tanje bjuder på makalöst vackra bilder och mycket inspiration.
 
Det mesta går i svart/vitt/grått som i mellan åt blandas upp med, som här, lite färg. Hon får till så fantastiskt fina miljöer så man blir grön av avund.
 
Den andra är en hemsida med namnet "By Fryd" som skapats av Jeanette Lunde och förutom inspirerande blogginlägg bjuder hon även på en gratis internettidning där hon bla berättar om familjens arbete med att renovera en gammal gård. Det senaste året har bloggen haft få inlägg men det finns massor med underbara inlägg från de senaste åren att plöja igenom.
 
Hur härlig är inte denna bild?! En sådan lampa tro jag banne mej jag ska försöka få till över vårt matbord. Jag tänker mig att den kan "vikas" in mot väggen när den inte behövs vilket skulle passa perfekt då vårt matbord skjuts in mot väggen när det inte används. Tänk vilka goda idéer man kan finna i syberspace!!
 
Nu är det hög tid att börja skala potatis då det står palt på menyn.
 
Höres
Anita
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: