Virknålen går varm

Kan bara konstatera att jag kört fast ordentligt i virkträsket när matta nummer fem nu klar för levererans till godingen Waldemar.
 
Jag måste säga att det är himla roligt att alla barnbarnen vill ha en och nästa på tur står Cornelia. Inte helt otippat vill hon ha en rosa matta vilket passar perfekt då det finns gott om tyger i den färgen i mitt förråd. Min helg kommer som ni säkert förstår att handla om materialtillverkning, den tråkigaste delen av mattvirkningen.
 
För skojs skull kollade jag om och i så fall vad jag bloggat om den 12:e februari tidigare år och det visade sig att både 2013 och 2014 gjorde jag inlägg som byggde på samma favoritmaterial - jeans.
 
2013 klädde jag plåtburkar..
 
..och 2014 bidde det en kudde. En blogg är ju en offentlig dagbok och det är fantastiskt roligt att gå tillbaks och kolla vad jag lyckats åstadkomma genom åren för man glömmer ju faktiskt bort vad man gjort.
 
Ha en härlig helg så hörs vi!
Anita
 
 
1 Återbrud:

skriven

Hittade in här när jag sökte på återbruk :) Så fina projekt!

Svar: Tack för det och välkommen till mig!
Anita Stenmark

2 Monkan:

skriven

Oj vilket jättejobb, så fin. Kan tänka mig att det var tungt på slutet, inget man sitter och virkar t.ex på bussen direkt :) Och lite jobbigt för händerna kanske. Men när det blir så här fint så kanske man förtränger sånt :)
Klä konservburkar med tyg eller papper gillar jag, så vansinnigt snyggt med jeans på!

Kommentera här: