Sköna maj välkommen!

I morgon är det Valborgsmässoafton och K-G´s födelsedag och jag ställer mig frågan - vart tog april vägen? Tiden rusar iväg som ett expresståg... på ett ögonblick blir i morgon i går. Ur det perspektivet inser man hur viktigt det är att ta tillvara och göra det bästa av varje stund.

Med tanke på att vi strax får byta blad i almanackan och närmar oss sommaren så har jag varit ute och letat vårtecken.Nu betyder ju vår lite olika beroende på vart i vårt avlånga land man befinner sig. Söder ut handlar det om grönska och knoppning medan det här i Lappland skulle beskrivas som vita vidder, gnistrande skare, sol, skidor, skoter mm och jag kan lova att förutsättningarna för dylika aktiviteter i högsta grad fortfarande finns kvar så här på tröskeln till sköna maj.... men innan midsommar ska väl snön ha smält bort :)

Oavsett om man bor i norr eller i söder så kan man bara konstatera att naturens designer är den absolut bäste.Vilken mästare!!

Dagens pysselstund innehåller följande ingredienser..En pysselstund som nu avbryts då solen till sist bestämde sig för att visa sig även denna dag.

Höres
Anita

Kommentera här: