Hipp, hipp, hurra..

Idag är ingen vanlig dag, nej idag fyller "Handkraft & Återbruk" två år!! Jag kan nästan inte ta in att jag har suttit vid tangentbordet och "hammrat" in hela 326 inlägg under de senaste 24 månaderna. Jag startade bloggen för att jag gillar att pyssla i allmänhet och återbruka i synnerhet och kunde inte tro att det skulle ge så mycket tillbaks och då framförallt från alla ni som läser min blogg och tar sig tid att lämna någon lite hälsning och/eller inspirerande ideer. Tusen tack för det!!
 
Ett jubileum ska ju vara något utöver det vanliga så jag tänkte mig en utlottning av ett kuddfodral i sann Handkraft & Återbruksanda..
 

 
Inga "nya" brallor är slaktade för dagen utan jag har bara använt spinket som jag har så svårt att kasta. Storleken på fodralet är 50x50 cm och bakstycket är begåvad med en knalligt orange 60-tals dragkejd.
 
Skulle det vara någon som är lite vinnarsugen så tänkte jag "härma" andra utlottningar:
för en lott - lämna en kommentar med kontaktuppgifter (webbsida eller e-postadress)
för två lotter - länka till det här inlägget på din blogg
För att hjälpa mig hålla koll så blir det super om ni anger i kommentaren hur många lotter ni kan tillgodoräkna er vid dragningen som jag planerar ska äga rum den 28 februari.
 
Nu blir det till att dra sig mot sängen, natti, natti.
 
Höres
Anita