Tipp tapp, tipp tapp

God Jul alla pysslare ute i syberspace, hoppas ni har det bäst. Här tipptappas det runt i lägenheten med diverse bestyr inför dagens julfirande. Tänkte bara sladda in och skicka en julhälsning till alla er som tar sig tid att besöka bloggen en dag som denna och innan jag återgår till stöket tänkte jag tipsa om ett alternativ till den mer traditionella julblomman.
 
 
Små pinngranar med pynt som påminner om några trevliga stunder tillsamans med några av våra närmaste vänner.
 
Ha nu en riktigt God Jul så höres vi
Anita
 

090-171717

Sitter framför radion och lyssnar på P4 Västerbottens rimsmedja, lika roligt varje år att höra kända och okända västerbottninga ringa in och i belöning få ett rim på vår egen dialket. Det är ju lite extra roligt i år då P4-kanalerna enligt ledningens plan skulle få nöja sig med en riksrimstuga som skulle ledas av Magnus Uggla men si det godkände inte västerbottningarna. Efter en liten folkstorm förkunnade radiochefen att det var okej att köra "eget" dock någon annan kväll än den 23:e så därför sitter jag här och låter mig roas av västerbottens fantastiskt duktiga rimmare.
 
För övrigt har dagen handlat om sillinläggning, laxgravning, revbensspjällskokning, köttbillsrullning, brödbakning och annat som krävas dan före dan före dopparedan - fullt upp men himla roligt. Hade väl en förhoppning om att hinna med lite pyssel men timmarna går allt för fort så ni får nöja er med ett bildcollage från ovanstående aktiviteter.
 
 
Höres
Anita