Jag är på gång

En hel helg utan bloggande vilket har berott på att det har varit de årligen återkommande "Stoumandagarna" med knallar, armbrytning, skoterkörning på vatten, dansgala mm mm. Riktigt roligt måste jag säga, för det är denna helgen vi tar oss tid att umgås och ha trevligt med alla och en var.
 
För maken och jag så blev dessa dagar en förkänning av semestern som startar imorgon och kommer att pågå i hela fem veckor - härligt!!
 
Som ni förstår så har det inte hänt mycket på den kreativa fronten men jag har ett projekt på G som jag gärna pillar med när det är soligt och fint. Vad det är? Ja, det tänker jag hålla på ett tag men jag kan bjuda på en tjuvtitt..
 
 
Ha nu en fortsatt trevlig söndagkväll så höres vi.
Anita
 

Den blommiga pallen

Precis som  de flesta som gjorde sin röst hörd i mitt förra inlägg så gick jag på det grönblommiga tyget, främst då för att det känns mindre smustgrant men det gula fick vara med på ett litet hörn..
 
 
Jag är ju en riktig kladdare då det kommer till målarfärg och undersidan såg inte speciellt rolig ut efter min framfart med penseln, lösningen blev att klä pallen även på undersidan. Inspirationen till det fick jag från
en av Michael Bubles skivomslag..
 
 
Jag gissar att pjucksen är från Christian Louboutin.
 
Ideen till det turkosa på benen kommer från alla blogginlägg om "dipdying", bla Popetotrora har testat den tekniken så min intention var att göra detsamma. Nu blev det den vanliga penseltekniken då jag tänker mig att man måste hänga upp det doppade objektet för torkning och i vår lägenhet fann jag inget fiffigt ställe att göra det men till nästa gång ska jag ha funnit ut en lösning.
 
Idag ska jag blir det gräsklippning mm i Gunnarn så jag hoppas vädret står mig bi.
 
Höres
Anita
 

Ett alldeles eget växthus

Nåt jag länge drömt om är ett växthus där man både kan odla grönsaker och sitta med ett glas rose och njuta av solnedgången. Nu är det ju tyvärr så att jag inte har någonstans att ställa ett sådant glashus och ett blogginlägg hos Fru fix och trix fick mig inse att det får bli detta eller inget.
 
 
Så himla smart, för att inte tala om att äntligen finns det ett vettigt sätt att återbruka cd-fodral och dessutom är det ett snabbt och enkelt pyssel. Vill ni veta hur det går till kan ni sniva in hos den fixande frugan och ta del av hennes byggnadsbeskrivning.
 
Höres
Anita