Ett virkat fyrtal

Då var julen överstökad - tomten kom och gick, det mesta av maten är uppäten, alla är friska och vi har förflyttat oss till svärmors stuga - inget att klaga över med andra ord.
 
I denna lugna fjällmiljö har jag färdigställt det projekt jag påbörjade i höstas.
 
Får jag presentera fyra lika men samtidigt helt olika överdrag till herbrets köksstolar. Dessa sittdon med en hela massa år på nacken riskerar att i sommar bli bestruken med ny färg. Eller vad tycker ni, skulle inte det bli rätt fint med någon pastellig nyans? Kanske fyra olika?
 
Nu väntar två pallar att få ny klädsel i samma stil som stolarna så jag kommer att tillbringa kvällen i sällskap av virknål och trasor. Hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag förväntar mig.
 
Ha det gott!
Anita

Sista dagarna i ateljén för 2017

Gårdagskvällen tillbringades i ateljen och en av mina beställningar kunde jag sätta check på. Den tidigare visade fåtöljen levererades tillsammans med en jeansklädd dyna och jag fick den känslan att mottagarna blev nöjda vilket även gör undertecknad nöjd.
 
Ikväll är det sista chansen för de som vill besöka mig i ateljen, dörren står öppen mellan 18.00 - 21.00 och alla är varmt välkommen!
 
Då jag kommer att vara på annan ort från juldagen och året ut så kommer jag att ha mellandagsrea redan ikväll med att lämna 20% rabbat på virkade mattor.
 
Jag vill ta chansen att önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.
 
Sköt om er!
Anita

Symaskinen och jag

För nu handlar mitt kreerande om sömmnad då både barnkläder och inredningsdetaljer ska färdigställas. Gårdagskvällen tillbringades till största del i ateljen där fokuset låg på att göra klar en yllekappa storlek mindre.
 
.Då jag inte kunde finna någon passande dragkedja i mina gömmor så förblev den ofärdig och jag måste, trots att det tar emot, inhandla ett stycke nyproducerat blixtlås. Sånt händer och som tur är har vi en butik i Stensele, RA:s Möbler och tyger, som saluför dylika ting så ikväll ska den bli klar och levereras till beställaren.
 
Ha en bra dag
Anita