Sköna söndag

I allafall för oss som väljer att åka 14 mil skidor från soffan, först Vasaloppet och därefter VM`s avslutande femmilslopp.
 
Om en månad fyller yngsta barnbarnet 3 år och han önskar sig en riktig ödla. Jag påtalade för den unge mannen att jag tycker att ödlor är läskiga och att det måste bli en mer lätthanterlig oäkting..
 
...som den här som slingrar sig uppför byxbenet.
 
Ha en fortsatt trevlig söndag.
Anita
 
 

"Mars, mars måne..

..jag kan lura dig till Skåne", sa vi när jag var barn men jag minns inte var vi fick det ifrån eller vad det egentligen betyder. Nån som vet?
 
Nu hoppas jag att 2017´s mars ska lura mig till kreativitet för det har varit lite snålt med den saken under februari vilket jag skyller det på att mitt lönearbetat krävt rätt många timmar.
 
Ny månad, mer tid för mitt eget där fokuset just nu ligger på att fortsätta bygga lager och jag tänker förstås bjuda på ett nytillverkat objekt.
 
En dataväska modell mindre där axelrem och det mjuka, skyddande mellanlägget kommer från en utsliten väska medan dragkedjor, jeans och foder fanns i mina gömmor. Lite trixit att få den vändsydd men med några svordommar och en rejäl tjurskalle kom jag i mål hyfsat nöjd.
 
Ha en bra dag så hörs vi
Anita