Oledig söndag

Om nån timma bär det av mot den "upphöjda" arbetsplatsen på Hemavans flygplats men innan dess tänkte jag snickra ihop ett nytt inlägg.
 
På pysslarfronten har det inte hänt så himla mycket sen sist..
- en klänning till mig själv är påbörjad och ligger hemma och väntar på att bli fållad, ett moment som ibland tenderar att dra ut på tiden..
- nya gardiner till stugan har det oxå blivit
 
För tillfället har jag inga bilder på ovanstående projekt att presentera men det dyker väl upp så småningom. Däremot har jag en hel hög med naturbilder från en fjällvärld i höstfärger. Dessa underbara brända toner ger mig verkligen lust att ta med kameran när jag går ut och ibland har man ju turen att få till en och annan fin bild..
 
 
Vår vy tvärs över sjön
 
 
Plogkäpparna på plats så nu kan snön komma..
 
 
Surt sa räven.. men inte om man bara tittar
 
 
Jovattnä mellan fjällbjörkar.
 
Slutligen vill jag ta chansen att visa ett helt fantastiskt foto som min systerdotter Marlen Lindgren tog förra helgen i min hembygd Tärnaby.
 
 
Jag kan tycka att bilden nästan ser overklig ut men så här vackert är det i fjällvärlden på hösten.
 
Höres
Anita
 
 

På så vis

Det tog ett tag innan jag knäckte problemet med att ladda upp bilder och som med allt annat så är ju det mesta svårt tills man kan det.
 
I vanlig ordning har tiden flygit fram, det är ju faktiskt nio dagar sedan förra inlägget, och för att göra en lång historia kort så kommer här en resume´.
 
Måndag..
 
 
..Teo åt sin första majskrok hos mormor och morfar.
 
Tisdag..
 
 
..final i "Project Runway".
 
Onsdag..
 
 
..uppgradering på telefonfronten, begagnad men ny för mig.
 
Torsdag..
 
 
..städ och pyssel som gav ny ljuslykta i trappen.
 
Fredag..
 
 
..traditionellt fredagsmys med stadsbesök.
 
Lördag..
 
 
..en helt underbar höstdag som tillbringades ute på Luspis tillsammans med alla tre barnen och deras familjer - stor lycka!
Dagen innehöll allt från utelunch, arbete med blivande ridbana, hästridning för de minsta, traktor- och lastbilsåkning, entrepyntning.. ja det mesta man kan tänka sig på en liten gård i västerbottens inland.
 
Söndag till tisdag har jag hunnit med tvätt, promenader, soffläge, lingonplockning och, till sist det som denna blogg egentligen handlar om, lite handkraft och återbruk..
 
 
.. en ny väskmodell på framtagande
 
 
..med blommigt foder..
 
 
..liknar mest en necessär just nu men uttrycket förändras förhoppningsvis när axelbandet är på plats.
 
 
Walle behöver en "sova-ute-i-vinter-på-dagis-dress" och intentionen är att ge den så lite osköna detaljer som möjligt. Materialet är fleece och en randig trikå som ni kommer att få se en hel del av då jag har ganska många metrar av den. Än så länge är bara tröjan klar men vintern är ju inte här riktigt än.. hoppas jag i vart fall.
 
Nu är det dax för en tekopp innan jag stegar iväg till jobbet.
 
Höres
Anita
 
 
PS Höll på att glömma påminna er om att "Återbruksutmaningen" hos Klockarbarn drog igång i måndags. Ta er gärna tid att titta in där mellan varven för glädje och inspiration DS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

blogg.se

Vad har hänt? Går ej att ladda upp filer från datorn!
 
Ja då blir det lungt här tills dom fixat det.. eller tills jag förstår hur det funkar :)
 
Höres
Anita