Ledig lördag - härlig lördag!!

Underbart med en helg som inte är intecknad till sista minuten!! Tiden är helt och hållet min egen och i min skalle staplar sig ideerna på varandra, måste betyda att formen är på topp igen :)
 
Jag måste bara berätta att här i Storuman har vi det himla bra, glömmer man bort en tid hos frissan så blir hon på inte vis sur och tvär utan bokar glatt en ny dag för undertecknad att få dom grå stråna uppdaterade. Otroligt men sant! Hos mig slår förstås skammens rodnaden nytt världsrekord och omgående funderar jag hur i sjutton jag ska kunna gottgöra min trogna hårfrissa. Tänk, tänk... hm... hon blev ju mormor härom sisten.. det kan kanske vara nåt att spinna på..
 
 
Jomenvisst, så gick det till när lilla Line fick sitt lapptäcke.
 
Nu ska jag och äkta hälften gränsla cycklarna och trampa iväg till ortens skördemarknad.
 
Ha en härlig lördag allesammans!
 
Höres
Anita
 

Lite småtrött

Helgens loppis är nu överstökad. Vi slet som sjutton för att hinna få allt klart för det är mycket mer jobb än vad man kan tro och jag tycker vi fick till det riktigt fint på det utrymme vi hade att tillgå. Försäljning gick rätt bra men en hel del av "lagret" återstår så vi kommer att ha öppet nån gång nu och då, när det passar med andra ord.
 
Just nu vilar jag mig i form och inväntar nästa kreativa våg och i väntan på resultat från den kan jag erbjuda en bild på en på en jacka som tidigare var mågens Dieseljeans
 
 
Ha det gott så höres vi
Anita
 
 
 

Här skapas utrymme

Här plockas, packas och prissätts inför kommande söndags loppis på Luspnäset. En kvinna som jag, i sina bästa år, har ju av erfarenhet insett att ett dylikt arbete icke låter sig göras kvällen innan om man vill möta hugade spekulanter utvilad och fräsch.. ja i allafall utvilad. Garderoben står först på listan..
 
 
..och jag inser att jag är i behov av större och fler kartonger. Det som legat orört 6 månader riskerar att hamna i lådan för att förhoppningsvis komma att användas av någon annan.
 
Försöker oxå hinna få till lite mer återbruk..
 
 
 
..skulle behöva semester.nu!
 
Den som känner sig manad är hjärtligt välkommen på söndag klocka 10.00.
 
Höres
Anita