Från dekadens till stilisch..

.. eller ut med 2000-talet...
 
 
.. och in med 2014 för det får man väl ändå säga att koppar är? 
 
 
Jag måste säga att jag trivs riktigt bra med min, numera, behålösa smyckeshållare. Nästa rond med sprayfärgen kommer jag att gå mot mitt nyaste loppisinköp - en brun trälampfot för 40 riksdaler.
 
 
Fortsättning följer...
 
Höres
Anita
 
 

Knappefterlysning

Min pinterestknapp är försvunnen!! Den där jättebraa som jag hittat någonstans jag inte minns vart och som gjorde att jag kunde pinna direkt från bloggar och hemsidor. Den låg så praktiskt på menyraden men helt plötsligt är den bara borta och nu är frågan om det finns någon därute som kan komma till min undsättning??
 
Förutom att jaga pinnknappar så har jag, inspirerad av gårdagens förklädessömmande, jobbat vidare med den stora bunten örngott jag hittade på Kupans loppis i början av sommaren. Jag har pressat, klippt bort bomullsband, lappat och lagat, skurit ut lagoma bitar...
 
 
 
..och nu slutligen börjat sammanfoga dem till det som slutligen ska bli en stor duk.
 
Godnatt alllahopa
Anita
 
 

I skenet av levandeljus

Nu är dom här igen, dom där mörka kvällarna som inbjuder till mys i stearinljusets sken..
 
 
En kopp te och en trevlig tidning att bläddra i förhöjer de mysiga kvällarna. När det kommer till pysslerier tarvas det dock mer ström så med full belysning har jag under veckan knåpat ihop några förkläden, närmare bestämt tre stycken..
 
 
Inget nyinskaffa material, nej, nej allt fanns i lager i form av lakan, örngott, gardiner och diverse spetsar. Ett roligt och lagomt stora arbeten, återstår bara att höra vad beställaren tycker.
 
Ett projekt som står på "idemässig tillväxt" är två av sommarens loppisfynd..
 
 
Kontorsstolen som, efter omklädning, ska bli min nya systol fick jag gratis och franko medan den underbara rosa pallen blev min för ett guldmynt. Det är ju så det ska vara att handla secondhand, när det är som bäst!
 
Höres
Anita