Kalla dagar

Rackarns vad kallt det har varit de senaste dagarna och lika kallt har det varit på den kreativa fronten då min tid varit uppbokat på annat. I kväll bär det dock av igen ner till ateljen för att försöka skapa både lite produkter och mycket stämning så här inför första avdent.
 
Nummer ett på lista är att färdigställa det projektet jag påbörjade i måndags.
 
Efter det blir det mycket fokus på julkuligheter.
 
Ha en bra kväll!
Anita
 
 

Tyg in making

Det blev en lång kväll i ateljen igår men som det mycket väl använda uttrycket säger så går tiden fort när man har roligt. Jag sysselsatte mig med mitt favoritmaterial nummer ett, nämligen jeans. Som alltid är skapandeprocessen densamma - sprätta, klippa, sy, klippa, sy uppblandat med en hel del pressande och allt detta mynnade ut i..
 
..dessa två tygbitar. Vad de kommer att användas till undrar säkert vän av ordning men jag tro att jag håller lite på det. Om allt går enligt planen får ni se det färdiga resultatet när ni kommer in till mig på lördag då det i Stensele även hålls både julmarknad och traditionsenligt adventsöppet på mysiga Shangri-La där Christinas bakkonster kan fresta den mest kräsne.
 
 
Ha en bra dag alla!
Anita
 

Min alldeles egna trottoarpratare

Jag insåg rätt omgående att jag behöver en trottoarpratare utanför min atelje men det kändes in okej att köpa en och tanken om att återbruka även i denna fråga slog rot. Varför ska den se ut som alla andra pratare resonerade jag och när maken undrade vad jag skulle göra med min jeansklädda cyckel föll allt på plats så igår kunde jag inviga min alldeles egna trottoarpratare...
 
..och jag tror att jag är ganska ensam om den.
 
Ha en bra vecka!
Anita