Tantvarning

Just det! Se upp för nu är tanten på G..
 
..och med rak rygg dessutom. Rackarns vad jag gillar mitt liv just nu!!
 
Ha det gott, både tanter och andra.
Anita

Det är dags för fredagsmys

Jag insåg snabbt att jag behövde en bättre möbel framför skyltfönstret och då inget passande fanns att tillgå så var det bara att kavla upp ärmarna och börja jobba. I vårt förråd har vi ett litet lager med träplank i olika dimensioner som fick duga som material och skruvarna hade jag oxå sedan tidigare så kostnaden för skapelsen är försvinnande liten. Med såg och laddad skruvdragade som sällskap fick jag det optimala fredagsmyset.
 
Varje gång jag gör något sånt här tänker jag - tack gode gud för skruvdragaren!! 
 
Jag är ingen finsnickare men vaddådå, jag fixar dom enklaste konstruktionerna och jag är supernöjd med min nya hylla.
 
Idag kommer jag att vara i ateljen och påta på, kanske jag till och med hinner ta upp skapandet där jag slutade innan flytten tog all min tid i besittning.
 
Har ni vägarna förbi är ni välkommen in på Skolgatan 2, lokalen bredvid den anrika friseringen "Solkatten".
 
Ha det gott!
Anita

En nöjd trötter

Efter att ha vikt all ledig tid till förmån för min nya atelje så börjar jag få en känsla av någonting trivsamt där i slutet av tunneln. Jag har målat och tapetserat samt fått flytthjälp av äkta hälften så nu är det mesta på plats men ändå inte om jag säger så då jag saknar bra förvaring i mitt lagerytrymme.
Nyproducerade förvaringsmöbler finns det i uppsjö av på markanden men det stämmer ju inte riktigt in med mitt återbrukstänk så får jag lösa det provisoriskt medan jag bygger och/eller jagar rätt på något på andrahandsmarknaden. Är det någon som har nåt till övers kan ni ju bara hojta till, jag kan tänka mig allt från gamla köksskåp till förvaringshyllor för garageutrymmen mm mm.
 
Jag blev så himla nöjd med väggarna i mitt nya arbets- och visningsrum, en stor förvandling till ett litet
pris. Här ser ni före- och efterbilder..
 
 
 
Väggen mitt emot stora fönstret målade jag vit med färg som jag hade kvar sedan uppfräschningen i Stensele och de övriga fick en makeover med hjälp av tre kataloger utgångna tapetprover á 25 kronor plus priset för tapetlimmet. Tror inte det går att renovera billigare.
 
Min förhoppning är att det ska vara så pass presentabelt så att jag kan hålla öppet till helgen. 
 
Ha det gott till vi hörs!
Anita