Jan och Anita i fjällen, del 2

Vart tog våra tio dagar i frihet vägen? Imorgon söndag är det dax för avresa mot Storuman och vardagen. Vi har haft det otroligt härligt med övervägande fint väder (symaskinstrixet funkade) och ett helt makalöst skidföre som jag verkligen utnyttjat maximalt. Varje morgon efter frukost har jag spänt på mig skidorna och dragit till fjälls...... och vissa dagar provade jag även fiskelyckan men visade sig vara knaper, inga rödingmiddagar här inte. Se det gör då inget när det finns så mycket annat att glädjas och njuta av.

Den som följt min, under sista tiden, knapra blogg vet ju att här var det full vinter och mer när vi anlände och visst har det töat men ganska marginellt ändå. Så här såg det ut för tio dagar sen.... och så här ser det ut idag...... våren är på gång!!!

Det kreativa arbetet har pga det fina vädert legat på en verkligt låg nivå. Det enda jag lyckats åstadkomma är nya överkast till sängarna och det får jag väl vara nöjd med.

När nu vardagen träder in så kommer förhoppningsvis alla ideer som lagrats under ledigheten att ge lust och energi till nya "stordåd".

Ha en fortsatt trevlig helg.

Höres
Anita

Reklamavbrott

För den kräsne fjällfararen finns inga val, bara självklarheter. Oavsett om det handlar om den hurtige typen....eller den mer bekväme fartdåren....För säkerhet och komfort finns inget alternativVälj det Alpina märket!!

Jan och Anita i fjällen, del 1Så var vi framme i  stugan och som ni ser är vipporna på plats. Många talar om vår och sommar men här, vill jag lova, är det fortfarnade full vinter.Utsikten från stugan vi får förfoga över är storslagen, här ser ni sjön som heter Jovattnet eller Jovattnä som vi säger.Här ser ni lilla härbret som vi bor i, så där alldelens lagom stort.Och det är denna fula kabel som ger mig tillgång till syberspace - häftigt!!
Nu är det dax att inta kvällens middag som svärmor har tillagat. Alltid lika härligt att sätta sig vid dukat bord :-) 

Vviktigt att ladda energidepån eftersom det blir till att spänna på sig turskidorna imorgonbitti och "njutsvettas" nån timme. Här ska ges utrymme för mycket gott, som ju är brukligt en helg som denna.


Höres
Anita

PS Var har alla påskkärringar tagit vägen? I Joesjö lyser dom med sin frånvaro iaf. DS