Handpåläggning

Jomenvisst, så är det. Och resultatet blev detta...Efter en makeover av både fot och skärm måste jag säga att resultatet blev tillfredställande. Foten är tygklädd och lackad, skärmen är virad med rivna tygremsor och därefter pyntad med gamla knappar.Har ännu inte sett lampan tänd och med tanke på att det inte finns något tyg som dämpar ljuset så är tanken att en dimmer ska få göra rätt för namnet och därmed ge förutsättningar för lampan att sprida allt från mys- till läsbelysning. Tror det kommer att bli riktigt najs :-)

Har även hunnit med att sy nya köksgardiner vilket var behövligt då vi fortfarande hade vintervarianterna uppe. En mycket trevlig detalj är den att tyget inföskaffades under loppisturen i lördags och betingade det mycket moderata priset av 40kr för 5 meter. Gillar priset lika mycket som de färdiga gardinerna..Stolens klädseln är ännu bara provisorisk men känslan i köket känns helt okej ändå.

Tror snart det är dax för ryggläge och några djupa, morrande ZZZZZZZZZZZZ

Natti, natti

Höres
Anita

1 Linnéa:

skriven

jag gillar lampan! Blev hur bra som helst. Du e duktig du mor. Själv har jag målat ett varv på pinnstolen, och ack vad min kropp inte är van denna typ av arbete. Ryggen vill absolut läggas i soffan för vila nuuu.

2 Hanna:

skriven

Vad fina gardinerna blev, gillar det :D

3 Emilie/Wildärtan:

skriven

Hittade en rolig blogg och tänkt på dig:

http://letthemeatcake1.blogspot.com/De återvinner oxå, även om namnet kanske säger nåt annat:-)

4 Anita:

skriven

Tack för bloggtipset Emilie, alltid lika roligt och inspirerande att se andras verk

5 mormor Ulla:

skriven

Så fantastiskt dukg du är och så idérik.Avis är vad jag är.Ulla.

Kommentera här: