Det känns segt nu

Ibland går allt så lätt, andra gånger är det som att trampa i sirap. Just nu är det det senare alternativet som gäller men jag tröstar mig med att förr eller senare vänder det.

På vägen hem från jobbet i dag slank jag in på Röda Korsets loppis och hittade två par fina skoblock (tro jag att det heter)Den i trä ser man ju rätt ofta, kan kanske vara från 50-, 60-talet.

Prislappen sitter kvar.. och jag kan säga att prisutvecklingen har varit ytterst försiktig då jag idag fick dom för en femma. Inte underligt att dom inte tillverkas längre :)

Raringarna i plåt har jag däremot aldrig sett förut.Jag tycker dom är så läckra.....och samma låga pris - 5kr!!

Vad jag ska ha dom till vet jag inte, knappast som skoblock. Kanske dom helt enkelt får dekorera vårt hem tillsammans med ett tidigare loppisfynd.... skoformar i storlek 45. Tänk att dessa träredskap har förmodligen någon skomakare använt för att forma och handsy skor - det skulle vara roligt att kunna.

Vad gäller mitt sega kreativa jag så försöker jag i allafall beta av en del tappade sugar. Vore super om jag kunde beta av en i vecka i väntan på att lusten återvänder.

I veckan har jag fixat ett par byxor och en tröja till.... goaste Waldemar!Skrädda ur svärmors stretchiga jeans som tillsammans med överblivna fickor från tidigare projekt blev en helt okej vardagsbyxa.

I morgon är det återigen fredag och vi styr även denna helg kosan mot fjällvärlden för en sista skoter- och skidhelg som tack vare valborg sträcker över fyra lediga dagar. Härligt!

Önskar er alla en riktigt skön helg och bränn er inte på brasan.


Höres
Anita