Min lilla ateljé

Så var det lördag igen och idag bär det iväg till min lilla ateljé. Jag kan fortfarande inte riktigt fatta att jag har ett eget ställe där min kreativitet spelar huvudrollen, ett ställe där jag känner att jag trivs och väldigt gärna vill vara. Det har kommit upp en del frågor om huruvida man får komma in och vilka öppettider som gäller.
 
Alla är hjärtligt välkommna in för att bara säga hej och kolla hur jag har det, köpa nåt eller kanske lägga in en beställning.
 
Jag kommer inte att ha några helt fastställda öppettider men intentionen är att onsdagkvällar och lördagar är jag på plats såvida vi inte är bortrest. Utöver det kommer jag att åka ner när lusten och behovet finns, vilket jag av erfarenhet vet är rätt ofta. Lusten och behovet kan ju även finnas hos mina presumtiva kunder som då bara behöver slå mig en signal så gör vi upp om en tid, kontaktuppgifter hittar ni till vänster om inläggen.
 
Vän av ordning kanske undrar vilken typ av jobb jag tar på mig och då tänker jag att det är lättare att säga vad jag inte vill göra - jag kommer inte att lappa och laga i mer traditionell bemärkelse som att byta dragkedjor, sy in, sy ut, fålla eller sy kläder av nyproducerade tyger. Detta för att jag inte vill riskera att "döda" lusten och kreativiteten med tråkiga måsten. Däremot är jag öppen för det mesta men tar mig själv friheten att utifrån önskemål göra en bedömning om det är något mina kunskaper klarar av.
 
Så mina vänner, varmt välkommen till Handkraft & Återbruks ateljé i Stensele på Blåvägen 76!
 
Hoppas vi ses!
Anita
 
 
 
 
 
1 Heimlaga:

skriven

Din ateljé ser mycket mysig och inbjudande ut!

Kommentera här: