Hjärta och smärta

Alla hjärtansdag har kommit och gått precis som influensan eller vad det nu var som placerade undertecknad i ryggläge i tre dygn med ont i hela kroppen och feber. Nu är jag tillbaks på banan och laddad med ny energi och kreativitet tänkte jag det var dags för ett nytt blogginlägg. Min plan för veckan som gått var att jobba mycket på hjärttemat men jag hann inte med mer än..
 
..en klänning efter ett 70-tals mönster..
 
..och en jeanskudde, förstås.
 
För att inte riskera att dränera bort alla lust till skapandet så försöker jag att variera tekniker och material så igår la jag för en stund klädsömmnad åt sidan och drog igång ett lampprojekt.
 
En såndäringa vävattrialj som jag inte kommer på namnet på men den är ju handgjord nån gång för länge sedan och förmodligen väl använd under många år för att sedan bara blivit stående i nåt förråd kanske. Jag hittade den på loppis och såg direkt att denna tingest skulle få ett nytt liv som lampa och inspirationen kom från armaturer som denna..
 
Betydligt mer skir än min rejäla pjäs men känslan tycker jag nog finns där. Bilden är lånad från Trendenser.
Min lampa tänker jag kan funka både som golv och takdito, bara att byta kontakt om man vill ha den hängande.
 
Nu är det hög tid att dra sig mot ateljen så jag önskare er en trevlig söndag med en sista bild från mitt delvis uppdaterade skyltfönster.
 
 
Kram Anita
 
 
 
 
 
1 Anonym:

skriven

Du är ju otroligt kreativ. Fattar inte att du kan komma på så himla bra användning av gamla saker som du gör. 👍. Hatten av för dig 😆 🌷

Svar: Tusen tack för dom fina orden! 😆
Anita Stenmark

Kommentera här: